Overslaan naar content

Recruitment Partner

 • Amsterdam

Functieomschrijving

Ben jij klaar om een belangrijke rol te hebben in groeiende veelbelovende scale-ups? Ben jij iemand die energie krijgt van het neerzetten van recruitment bij bedrijven die nog geen recruiter in dienst hebben? Wil jij aan de slag met een recruitmentstrategie, het hele recruitmentproces uitdenken en Employer Branding? Zonder daarbij het échte recruiten van nieuwe collega’s uit het oog te verliezen? Top, want die rol hebben wij voor jou!


Jij maakt het mogelijk

Met jouw hulp zet je het recruitment fundament bij onze klanten neer. Je werkt gelijktijdig voor 3-4 klanten (bij hen op locatie), elk voor minimaal 8 uur per week, waarbij je verantwoordelijk bent voor het reilen en zeilen binnen recruitment. Jouw doel? Ervoor zorgen dat de groei wordt behaald met de juiste talenten en recruitment zo neerzetten dat jouw hulp uiteindelijk overbodig wordt. Jouw werkzaamheden:


 • Jij pakt het slim aan bij de klant. Eerst een kick-off of je duikt in de nodige info om te zien wat er echt speelt. Daarna zet je een plan op maat op, neemt de klant hierin mee en helpt ze met het implementeren van jouw ideeën.

 • Je zet projecten op, regelt alles en houdt de boel draaiende. Je gaat aan de slag met het implementeren of optimaliseren van een ATS, maakt een strak plan voor werving, traint mensen in het voeren van gesprekken en af en toe benader je iemand op LinkedIn voor die leuke vacature bij je klant.

 • Je blijft scherp op de nieuwste technologische ontwikkelingen in recruitmentland en deelt deze binnen VIE om iedereen vooruit te helpen.


Het werken voor scale-ups houdt in dat je zowel een strategische, tactische als operationele rol hebt binnen het bedrijf. Van sourcen en agendabeheer tot het uitrollen van een recruitmentstrategie of employer branding campagne, jij bent van alle markten thuis. Die afwisseling is lekker en geeft je ook inspiratie voor mogelijke verbeteringen die kunnen worden doorgevoerd. We zijn op zoek naar iemand die vast bij ons in dienst komt. En je hoeft het niet alleen te doen, er zijn nog twee Recruitment Partners binnen VIE, Ilona & Vera (over hun ervaring lees je hier)!

Vereisten

Jij hebt het

 • Drie tot vijf jaar ervaring als Corporate Recruiter binnen een scale-up of soortgelijke omgeving, waarbij jij je zowel bezig hebt gehouden met de werving van nieuwe collega’s als het uitrollen van recruitment projecten. Daarnaast communiceer je makkelijk in het Nederlands en Engels.

 • Energie om snel te schakelen tussen verschillende klanten, je bouwt en houdt makkelijk contact met iedereen. Je houdt van een overzichtelijke agenda, structuur in je werkzaamheden en stakeholders en klanten zijn goed op de hoogte van wat je wanneer doet.

 • Je neemt graag het voortouw, pakt eigenaarschap en runt daarmee je eigen toko. Daarbij vind je het ook wel lekker om zelfstandig je ding te kunnen doen, maar in lijn met onze kernwaarden doen we het werk altijd samen met de klant. Vanuit jouw expertise heb je er geen problemen mee om een MT of hiring manager mee te nemen in jouw visie op recruitment, ook als je eerst wat tegengas krijgt.

 • Je bent nieuwsgierig van aard en durft de vraag achter de vraag te blijven stellen en als je er niet uitkomt hulp te vragen. Verder kun je je vinden in onze kernwaarden; samen doen, oprecht direct en beter maken.

 • In je werk maak jij graag gebruik van recruitment tech tools om het werk leuker, makkelijker en vooral efficiënter te maken. En voor dashboards en data deins je ook niet terug, want uiteindelijk geldt, meten=weten.


Hier maak jij het waar

Bij VIE People zijn we zelf ook nog lang niet uitgegroeid. Daarom draag je niet alleen bij aan de groei van onze klanten, maar bouw je ook aan de groei van VIE People door per kwartaal te werken aan concrete doelen. Hierbij laat je ondernemerschap zien en kan je direct je stempel drukken op de toekomst van VIE People. Recruitment van onze eigen VIE collega’s valt hier ook zeker onder. Daarnaast is er genoeg ruimte om met z’n allen de rollerdisco in te duiken, te kletsen als we gezellig allemaal op kantoor zijn, heel erg hard karaoke te zingen onder het genot van een (mogelijk alcoholvrije) borrel of veel te lachen op ons jaarlijks teamweekend.


Dit krijg jij

 • Een team met 50+ collega’s die gezamenlijk toch al snel ruim 350 jaar aan People & Culture ervaring hebben. Doe er je voordeel mee.

 • De kans om bij verschillende bedrijven en opdrachtgevers ervaring op te doen en daarbij rechtstreeks te schakelen met inspirerende ondernemers.

 • Ruimte om je in te zetten voor goede doelen of vrijwilligerswerk te doen.

 • De flexibiliteit om de nationale verlofdagen op momenten in te zetten die voor jou belangrijk zijn.

 • Zelf aan het roer van je agenda staan, dus veel eigen regie hebben in waar en wanneer je werkt.

 • De mogelijkheid om door te groeien naar development coach van collega’s, in één van de expertise cirkels plaats te nemen of wellicht wil jij je wel helemaal verdiepen in het geven van trainingen en teamsessies. Ontwikkelmogelijkheden genoeg!

 • En natuurlijk een salaris dat ligt tussen de € 3.485 en € 5.125 bruto per maand (op basis van relevante werkervaring) en kijk hier voor alle andere voorwaarden.

of