Skip to content

Recruitment Partner

Amsterdam

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een eigenwijze, energieke recruitment partner die overal wat van vindt en gedreven wordt door groei. Je mag jezelf, door je brede kennis en ervaring, een recruitment professional noemen en dat straal je ook uit!


Jij doet wat werkt!

Als recruitment partner binnen VIE People word je onderdeel van ons team van gedreven HR professionals en ben je samen met de andere recruitment partner, de recruitment specialist binnen het team. Jij pakt recruitment op voor onze innovatieve klanten als Fabrique, 30MHz en MisterGreen. Je adviseert snelgroeiende bedrijven over employer branding, procesverbeteringen, het voeren van een goed sollicitatiegesprek en de nieuwste HR tech tools. Daarnaast help je klanten natuurlijk met daily recruitment. Hierbij werk je vaak samen met een van onze HR People Partners. Ook draag je bij aan onze eigen groei. Want VIE People Amsterdam wil blijven groeien!


Een greep uit je werkdag:

Vanuit ons clubhuis in B Amsterdam (of vanuit huis) trap je de week af met een weekupdate via Slack. Tijdens onze Team update video call geef je het VIE team een update over jouw to do's van deze week. Je werpt een laatste blik op de invulling van je recruitment workshop die je morgen gaat geven aan hiring managers bij de klant. Daarna duik je in de analytics van je vacatures om te bekijken welke recruitment acties de meeste traffic hebben opgeleverd. In de middag ga je verder met je search voor een Product Owner en Visual Designer. Je sluit je dag af met het op orde brengen van alle recruitment funnels en nog een laatste check van je slack berichten. 


In deze dynamische recruitment rol:

 • Ben jij het aanspreekpunt op het gebied van recruitment en help je klanten en collega's met zowel employer branding als sourcing en recruitment;
 • Weet jij klanten te ontzorgen en verwachtingen te managen over recruitmentvraagstukken en te vervullen vacatures;
 • Ben je op de hoogte van de nieuwste (HR tech)ontwikkelingen op recruitment en weet je klanten en collega's hierover te enthousiasmeren en praktisch en toepasbaar te maken voor klanten;
 • Weet jij door middel van recruitment analytics real-time inzicht te geven in de lopende vacatures;
 • Ben je onderdeel van de VIE People Community, denk je mee over input voor onze HR Tech community, HR meetups en werk je aan interne projecten.

De VIE way of working

De VIE manier van werken is samen doen, oprecht direct en dingen beter maken. Met deze bril werken we niet alleen binnen VIE, maar ook bij onze klanten. Zo maak jij het verschil. Doe je dit helemaal alleen? Nee, natuurlijk niet. Je werkt zelfstandig (of samen met andere VIE'er) bij de klant en hebt een heel team van HR professionals achter je staan met een schat aan scale up ervaring.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Jouw energie zit in het snel schakelen tussen verschillende opdrachtgevers, de korte lijnen en de relatie opbouwen met nieuwe, potentiële en bestaande klanten;
 • Je hebt minimaal twee tot vijf jaar ervaring als (Corporate) Recruiter of Recruitment Consultant;
 • Je bent zelfstandig en gewend om solo aan de slag te gaan;
 • Je krijgt super veel energie van a tot z recruitment;
 • Je bent bekend met recruitment analytics en recruitment tools en hoe deze jouw werk naar de "next level" kunnen brengen
;
 • Je bent van nature vindingrijk, maar ook heel praktisch ingesteld;
 • Je hebt een vlotte babbel, in het Nederlands en Engels.

Wie zijn wij?

Wij zijn net als jij maar ook allemaal verschillend, dat maakt het team dynamisch, divers en energiek. We houden van een goede grap en zorgen voor voldoende ontspanningsmomenten om even los te komen van de waan van de dag. We helpen elkaar door te sparren, kennis te delen of werk over te nemen. Het allerbelangrijkste, we've got each other's back, wat er ook gebeurt!


Wat bieden we?

 • Een bruto maandsalaris tussen de €3.500,- en €4.865,- afhankelijk van relevante werkervaring
 • Een contract van 32-40 uur, pensioenregeling, NS business card en vrijheid in je werk
 • Training- en opleidingsprogramma, via onze eigen VIE Academy en iedereen heeft een interne development coach
 • Leuke collega’s, goede werksfeer (VIE scoort een 8,5 op medewerkerstevredenheid)
 • Maandelijkse meetings vol kennisdeling, vieren van successen, verbeteren van processen en bepalen van nieuwe rocks
 • Werken bij een B Corp gecertificeerde organisatie waarmee we ook onze klanten inspireren.

Interesse?

Bij VIE People zijn we altijd bezig met innovatie en (HR)tech. Om nog beter te kunnen zien of jij een match bent, hoef je geen sollicitatiebrief te schrijven maar beantwoord je een aantal vragen en speel je een aantal games. Heb je eerst nog vragen of wil je gewoon wat meer informatie? Neem dan contact op met onze Recruitment Partner Ilona Spijkerman via ilona@viepeople.com of 06-13612136.

of