Overslaan naar content

HR Business Consultant (Rotterdam)

 • Rotterdam
€ 2.900 - € 4.200 per maand

Functieomschrijving

We staan op het punt om uit te breiden! Ben jij geïnteresseerd in het versterken van onze positie als marktleider op het gebied van People en Culture voor scale-ups in Nederland? Haal jij voldoening uit het uitdagen van oprichters om het beste te doen voor hun medewerkers en tegelijkertijd zorg te dragen voor een soepele gang van zaken op het gebied van HR? Klinkt dat leuk? Top! Want die persoon kan jij zijn. Een eigenwijze, energieke HR Business Consultant die overal wat van vindt en gedreven wordt door positieve verandering.


Werken bij de klant doe je bij VIE People op twee manieren:


People Partner

Als VIE’er vorm je de HR afdeling van de klant. Je bent onderdeel van het team, in sommige gevallen ook van het MT en gaat naar hun kantoor. Naast een stevige sparringpartner voor het MT, werk je aan projecten en sta je ook regelmatig met je voeten in de modder met het regelen van operationele onderwerpen. Benieuwd naar een praktijkvoorbeeld, check de volgende business case.


Projecten

Als VIE’er kun je ook impact maken bij klanten op een specifiek onderwerp. Deze projecten hebben een duidelijke kop en staart. Jij leidt het project en tilt HR bij de klant naar een hoger niveau. Benieuwd naar een consultancy project in de praktijk, check de volgende business case.


Het werken voor scale-ups houdt in dat je zowel een strategische, tactische als operationele rol hebt binnen het bedrijf. Dus van HR-administratie tot nieuwe HR strategie, jij bent van alle markten thuis. Die afwisseling is lekker en geeft wat ons betreft ook inzicht en inspiratie voor mogelijke verbeteringen die kunnen worden doorgevoerd.

Wij zijn zelf ook een scale-up. Daarom draag je niet alleen bij aan de groei van onze klanten, maar bouw je ook aan de groei van VIE People zelf door per kwartaal te werken aan concrete doelen. Hierbij laat je ondernemerschap zien en kan je direct je stempel drukken op de toekomst van VIE People.

Vereisten

Wat breng jij?

 • Energie om snel te schakelen tussen verschillende opdrachtgevers, de korte lijnen en de relatie opbouwen (en behouden) met nieuwe, potentiële en bestaande klanten

 • Minstens 2 jaar ervaring met werken in projecten, het kijken vanuit verschillende perspectieven naar een HR & Culture vraagstuk en als het even kan heb jij ook al een aantal Tech tools geïmplementeerd.

 • Je gaat ondernemend te werk, pakt eigenaarschap en runt daarmee je eigen toko.

 • Een overzichtelijke agenda; structuur in je werkzaamheden; stakeholders en klanten die goed op de hoogte zijn van wat je wanneer en waar doet.

 • De nieuwsgierigheid en durf om altijd de vraag achter de vraag te blijven stellen en als je er niet uitkomt hulp te vragen.

 • Je kan je vinden in onze kernwaarden; samen doen, oprecht direct en beter maken.

 • En je kan je makkelijk uitdrukken in het Nederlands en Engels.

Super als je in de omgeving van Rotterdam woont. We hebben ook klanten in de regio Breda/Tilburg, dus solliciteer ook vooral als je daar woont.


Wat bieden wij?

 • Een team met 30+ collega’s die gezamenlijk toch al snel ruim 350 jaar aan People & Culture ervaring hebben. Doe er je voordeel mee.

 • De kans om bij verschillende bedrijven en opdrachtgevers ervaring op te doen en daarbij rechtstreeks te schakelen met inspirerende ondernemers.

 • Ruimte om je in te zetten voor goede doelen of vrijwilligerswerk te doen

 • De flexibiliteit om de nationale verlofdagen op momenten in te zetten die voor jou belangrijk zijn.

 • Je staat zelf aan het roer van je agenda, dus hebt veel eigen regie in waar en wanneer je werkt.

 • De mogelijkheid om niet alleen voor klanten te werken, maar ook aan VIE door in het sales team plaats te nemen, samen met een team de HR tech markt te verkennen of wellicht wil jij je je wel meedenken over de beste arbeidsvoorwaarden voor VIE zelf, ontwikkel mogelijkheden genoeg!

 • En natuurlijk een salaris (dat ligt tussen de €2.900 en € 4.200 bruto per maand op basis van relevante werkervaring) en kijk hier voor alle andere voorwaarden.


Interesse?

Solliciteer dan snel! Bij VIE People zijn we altijd bezig met innovatie en (HR)tech. Om nog beter te kunnen zien of jij een match bent, hoef je geen sollicitatiebrief te schrijven maar beantwoord je een paar vragen en later in het proces bespreken we jouw Facet-5.

Heb je nog vragen of drink je liever eerst informeel een kopje koffie, neem dan contact op met met één van onze Recruitment Partners Vera te Lintel Hekkert via vera@viepeople.com / 06 51 98 20 89 of Ilona Spijkerman via ilona@viepeople.com / 06-13612136.


of