Skip to content

HR Business Consultant

Amsterdam

Functieomschrijving

De rol

Een groep professionals nieuwe inzichten brengen tijdens een feedbacktraining, een leidinggevende coachen hoe ze het beste met een teamlid om kan gaan, het MT inspireren met onze inspiring growth visie, de People vraagbaak voor medewerkers en de specialist op de mood measurement tool zijn die je zelf hebt geïmplementeerd. En dit allemaal bij verschillende, innovatieve scale-ups.


Klinkt dat leuk? Top! Want die persoon kan jij zijn. Een eigenwijze, energieke HR Business Consultant die overal wat van vindt en gedreven wordt door positieve verandering.


Werken bij de klant doe je bij VIE People op twee manieren:


People Partner

Als VIE’er vorm je de HR afdeling van de klant. Je bent onderdeel van het team en gaat naar hun kantoor. Naast operationele onderwerpen ben je strategisch sparringpartner voor het MT en werk je aan projecten. Benieuwd naar een praktijkvoorbeeld, check de volgende business case.


Projecten

Daarnaast maken we bij klanten ook impact op een specifiek onderwerp. Deze projecten hebben een duidelijke kop en staart. Jij leidt het project en tilt HR bij de klant naar een hoger niveau. Benieuwd naar een consultancy project in de praktijk, check de volgende business case.

VIE People

Wij zijn zelf ook nog lang niet uitgegroeid. Daarom draag je niet alleen bij aan de groei van onze klanten, maar bouw je ook aan de groei van VIE People zelf door per kwartaal te werken aan concrete doelen. Hierbij laat je ondernemerschap zien en kan je direct je stempel drukken op de toekomst van VIE People. En wie weet leid jij over aantal jaar wel je eigen VIE People locatie. Daarnaast is er genoeg ruimte om met z’n allen de rollerdisco in te duiken, te kletsen als we gezellig allemaal op kantoor zijn, heel erg hard karaoke te zingen onder het genot van een (mogelijk alcoholvrije) borrel of teveel lachen op ons jaarlijks team weekend.

Vereisten

Wat breng jij?

 • Energie om snel te schakelen tussen verschillende opdrachtgevers, de korte lijnen en de relatie opbouwen (en behouden) met nieuwe, potentiële en bestaande klanten

 • Ervaring met werken in projecten, het kijken vanuit verschillende perspectieven naar een HR & Culture vraagstuk en als het even kan heb jij ook al eens een Tech tool geïmplementeerd.

 • Je gaat ondernemend te werk, pakt eigenaarschap en runt daarmee je eigen toko.

 • Een overzichtelijke agenda; structuur in je werkzaamheden; stakeholders en klanten die goed op de hoogte zijn van wat je wanneer en waar doet.

 • De nieuwsgierigheid en durf om altijd de vraag achter de vraag te blijven stellen en als je er niet uitkomt hulp te vragen.

 • Je kan je vinden in onze kernwaarden; samen doen, oprecht direct en beter maken.


Wat bieden wij?

 • Een team met 45 collega’s die gezamenlijk toch al snel 293 jaar aan HR ervaring hebben. Doe er je voordeel mee.

 • De kans om bij verschillende bedrijven en opdrachtgevers ervaring op te doen en daarbij rechtstreeks te schakelen met inspirerende ondernemers.

 • Ruimte om je in te zetten voor goede doelen of vrijwilligerswerk te doen

 • De flexibiliteit om de nationale verlofdagen op momenten in te zetten die voor jou belangrijk zijn.

 • Je staat zelf aan het roer van je agenda, dus hebt veel eigen regie in waar en wanneer je werkt.

 • De mogelijkheid om door te groeien naar development coach van collega’s, in het salesteam plaats te nemen, zelf een nieuwe locatie te starten of wellicht wil jij je wel helemaal verdiepen in het geven van trainingen en teamsessies, ontwikkelmogelijkheden genoeg!

 • En natuurlijk een salaris (dat ligt tussen de €3.300 en €4.865 bruto per maand op basis van relevante werkervaring) en kijk hier voor alle andere voorwaarden.


Interesse?

Bij VIE People zijn we altijd bezig met innovatie en (HR)tech. Om nog beter te kunnen zien of jij een match bent, hoef je geen sollicitatiebrief te schrijven maar beantwoord je een aantal vragen en speel je een aantal games. Heb je nog vragen of drink je liever eerst informeel een kopje koffie, neem dan contact op met onze Recruitment Partner Ilona Spijkerman via ilona@viepeople.com of 06-13612136.

of